Babysvømning

Vi tilbyder babysvømning i både i Køge Svømmeland og i svømmesalen i Borup.

Dit barn er klar til at svømme når det vejer 4 kg og 8 uger gammel.

Du kan gå til babysvømning med dit barn frem til det er 2 år gammelt.

At gå til babysvømning med sit barn handler først og fremmest om at I sammen skal                                                                                                              opnå en fantastisk stund.

Tryghed giver tillid og tillid giver overskud til at være nysgerrig og lære.

Vi sikrer at både du og dit barn er trygge og at I altid er sammen om at opleve og                                                                                                                        udforske vandet. Børn er forskellige, så vi tager altid udgangspunkt i det enkelte barn.                                                                                                        Læring og oplevelser er altid efter barnets præmisser.

Babysvømning stimulerer dit barns sanser og muskulatur og giver barnet en fantastisk bevægelsesfrihed.

Se video om vores babysvømning....en helt almindelig onsdag...

I vil have en fast instruktør gennem hele forløbet, som selvfølgelig er med i vandet for bedst at kunne støtte og guide jer. I vil lære om forskellige greb og øvelser der hjælper dit barn til at få den rette følelse i vandet og skabe de rette forudsætninger for god stimulering og dermed evnen til at lære at svømme senere i livet.
I undervisningen indgår bl.a. flyde- og dykkeøvelser og sange der er relateret til babysvømning.

Vi tilbyder undervisning følgende dage og tider:

Mandage kl 12.45 og onsdage kl 12.00 og 12.30 i Køge Svømmeland. Her kører vi perioder af ca 2 måneder af gangen. Herefter tilmelder mig sig på ny.

Onsdage kl 16 i Svømmesalen i Borup. Her kører vi en periode på 4-5 måneder hvorefter der tilmeldes på ny.

Begge bassiner har en vandtemperatur på 34 grader og en god  vanddybde.
Når I er til babysvømning er der kun os i bassinet, og dermed sikrer vi den rette ro omkring dig, din baby og de andre deltagere på holdet.

Der er fine pusle- og badeforhold.

Jeres instruktør har igennem de sidste 10 år undervist i babysvømning både i klub-regi og flere private Svømmeskoler og har til enhver tid gyldige førstehjælps- og livredningsprøver.

Vi glæder os til at byde dig og din baby velkommen i vandet!