Tilmelding til baby og småbørnshold

Babysvømning i Køge

Holdene i Køge kører i perioden 1 september til 31 december 2018, ialt 14 lektioner.

Prisen på 850 kr er inklusiv entre og barnets egen svømmebog. Der opkræves efterfølgende indmeldelsesgebyr på 125 kr.

Ved opstart midt i en sæson nedsættes prisen svarende til det antal gange der er tilbage.

​Der er mulighed for at gå til babysvømning i Køge i en kortere periode, kontakt os for mere information om dette.

Baby, søhest og søstjernehold i Borup

Holdene i Borup kører i perioden fra 1 september til 31 december 2018, ialt 14 lektioner.

Prisen på 975 kr er inklusiv entre og barnets egen svømmebog. Der opkræves efterfølgende et indmeldelsesgebyr på 125 kr.

Find det ønskede hold på listen, og klik på tilmeld.