Jeg hedder Anna.

Jeg er 16 år, går i 1.g . Jeg har svømmet i mange år, bl.a. i flere år på Svømmeskolens elitehold. I min fritid dyrker jeg atletik.

Jeg har været hjælpetræner i Svømmeskolen i 3 år. Jeg elsker at lære fra mig og skabe tryghed på de hold hvor jeg er hjælpetræner. Jeg er trænerens hjælp i vandet, så jeg er ret tæt på alle børnene.

Jeg har svømmet og arbejder nu i Svømmeskolen fordi det er et trygt, sjovt og lærerigt sted at lære at svømme. Der er altid en god og hyggelig stemning, og jeg har nogle glade og dygtige kollegaer. Svømmeskolens trænere er meget pædagogiske og gode til at lære fra sig.

Mit mål er at alle elever på mine hold skal opleve mig som smilende, glad og hjælpsom, og det allerbedste er hvis jeg kan få vendt frygt til glæde blandt utrygge elever.