Oliver

Jeg hedder Oliver

Jeg har svømmet i Svømmeskolen i rigtig mange år, og svømmer stadig på eliteholdet. Jeg er 16 år og går i 1 g.

Jeg har nu været hjælpetræner i 2 år, og kan godt lide det fordi at jeg gerne vil lære børn at blive ligeså glade for svømning som jeg selv er.

Svømmeskolen er et godt sted at lære at svømme fordi at alle lærer noget uanset hvad de kan i forvejen, og det er altid varieret undervisning. Trænerne er dygtige og gode til at lære fra sig.

Jeg er trænerens hjælp i vandet og det er min opgave at skabe tryghed og hjælpe med øvelser. Jeg kan godt lide at sprede god stemning på holdet.

Jeg vil gerne have at både eleverne og forældrene går hjem fra svømning med en opfattelse af at jeg har været smilende, glad og hjælpsom, men også at jeg har været god til at bevare roen og taget tingene stille og roligt.