Genåbning efter Corona

July 05, 2020

Svømmeskolen er endelig i gang igen efter næsten 3 måneders ufrivillig nedlukning som følge af corona-epidimi.

Her hen over sommeren er vores crawlhold i gang med havsvømning. Vores ungdomshold har også været af sted. Traditionen er at vi hver år afslutter sæsonen med havsvømning, så det skulle vi selvfølgelig også i år.

Privatundervisningen er godt i gang. Vi har en del elever, børn og voksne, lige fra vandskræk og begyndere til øvede der skal have styr på crawl-teknikken.

Planlægningen af næste sæson er godt i gang. Vi starter 1. september 2020, og det kan ikke beskrives hvor meget vi glæder os ti at gense vores "gamle" elever og til at byde nye elever velkommen i vores helt fantastiske Svømmeskole.

Sommerhilsner til jer alle fra

Tenna, Dorthe, Pia, Anna, Oliver og Mathias

Maratonsvømning 2020

January 07, 2020

Der blev svømmet rekortlange distancer til vores maratonstævne d. 1 februar 2020. Se resultaterne og billederne fra vores årlige svømmefest.

Foto-sjov til babysvømning

April 08, 2019

Vi har haft foto-sjov på babyholdene. Se billederne af de skønne babyer.

Livredningsuger

March 30, 2019

Årets livredningstema er nu afsluttet, og det har været en kæmpe fornøjelse at opleve gå-på-modet fra alle vores svømmebørn. Vi har lavet en lille video. Billedkvaliteten er ikke i top, men det er stemningen og engagementet til gengæld.

Maratonsvømning 2019

January 25, 2019

Lørdag d. 26 januar 2019 afholdte vi årets maratonstævne.
På 2 timer tilbagelagde 29 svømmere 88425 m.

Babysvømning i Svømmeskolen

October 31, 2018

Skøn video om babysvømning i Svømmeskolen

Fotografering på babyholdene

May 15, 2018

Vi legede igen med lidt fotografering på babyholdene og fik et par pletskud ud af det :-)

Livredningstema

April 01, 2018

Svømmeskolen har haft livredningstema i uge 10, 11 og 12.

Alle elever har lært om selvredning, redning af kammerat, førstehjælp og badesikkerhed.

Der er bl.a. blevet bjerget, kastet redningskranse, givet hjerte-lunge-redning, tærpet baderåd og dykket efter dukker.

Alle børn som voksne har vist stor interesse for at lære og blive bedre til dels at passe på sig selv og dels at kunne hjælpe andre i nødsituationer.

Alle børn som har deltaget i livredningstemaet har fået fine diplomer for deres færdigheder.

Maratonsvømning 2018

February 02, 2018

Vi har netop afholdt sæsonens maratonstævne.

25 svømmere svømmede ialt 80,4 km på 2 timer.

Tilmelding for nye elever

January 01, 2020

Vi åbner for tilmelding af nye elever d. 22 december 2018.

Hvis du vil forøge chancen for en plads, så kontakt os for at komme på venteliste.

Du kan se holdplanen ved at klikke på linket.