Tilmelding til efterårssæson 2019

Du kan her præ-tilmelde/foretage en opskrivning til et hold i kommende efterår 2019.

Sæsonstart 1 september 2019.

Dette gælder KUN nye medlemmer i Svømmeskolen. Nuværende medlemmer er garanteret plads.

Ved at præ-tilmelde dig eller dit barn er du er skridt tættere på at få en plads på det ønskede hold.

Du kan læse mere om vores forskellige hold:

Børnehold 0-18 år

Voksenhold og vandgymnastik

Den endelige tildeling af pladser på holdene sker efter at alle Svømmeskolens nuværende elever har fået plads.

Vi kan ikke garantere en plads selv om du er præ-tilmeldt, men vi gør hvad vi kan for at du kan få en plads så hurtigt som muligt.  Du får besked ligeså snart der er plads.

Vi kontakter dig dog uanset om vi har plads eller ikke har plads, så du ved hvad du kan forvente.

Det er GRATIS at præ-tilmelde sig. Du betaler først kontingent når du har fået tildelt en plads.

Tiderne er vejledende, der kan komme ændringer.

Vælg herunder for præ-tilmelding. Venligst angiv navn og fødselsdato på den som ønskes præ-tilmeldt.

Du kan lave flere præ-tilmeldinger, skriv blot prioritering i kommentarfeltet.