Maratonsvømning 2020

DER ER LUKKET FOR TILMELDING

Lørdag d. 1 februar 2020 kl. 16  afholder vi årets maratonstævne for alle elever i Svømmeskolen, unge som gamle, begyndere som øvede.

Det er ikke en konkurrence mellem hinanden, men et ”stævne” hvor man kan svømme så langt man har lyst til /orker på 2 timer.

Alle der kan svømme på dybt vand uden hjælpemidler kan være med. Det gælder for holdene søløver, blæksprutter, spækhuggere, sværdfisk, elite-hajer, voksne øvede og crawlholdet.

ALLE får et flot diplom og et stofmærke med den svømmede distance.

Der vil også være medaljer til den der har svømmet længst inden for de forskellige hold.

Der er desuden pokaler til de tre der svømmer længst, og en vandrepokal til vinderen på den længste distance.

Kom er vær med, det er altid nogle super hyggelige timer hvor børn som voksne får lov at teste sig selv af og vise hvor dygtige de er blevet.

Vi skal også bruge 6 friske forældre til at tælle baner. Så hvis dit barn skal svømme, så vil det være en stor hjælp hvis du vil hjælpe med at tælle baner.

Du kan tilmelde dig eller dit barn ved at klikke på tilmeld herunder.